Ontdek de activiteiten van Lucas Freire Architecture

ONS TEAM

Met de steun van een team van architecten die gepassioneerd zijn door hun werk, werkt Pedro Lucas Freire elke dag hard om u het project van uw dromen aan te bieden. Het team van Lucas Freire Architecture is ook drietalig, om beter aan de behoeften van de cliënten van het bureau te voldoen.

Afgestudeerd aan de Lusíada University in Lissabon, Master in Spatial Narrative aan het Hoger Instituut voor Architectuurwetenschappen - Henry van de Velde in Antwerpen. Oprichter en hoofd van de internationale architectuurafdeling van China State Construction and Engineering Corporation, Shenzhen. In 2017 opgericht Lucas Freire Architecture.

Pedro Lucas Freire

Directeur Hoofdarchitect

Architect studeerde af aan het Izmir Institute of Technology, Turkije. Stage bij Goebl Architecture, Oostenrijk, in 2019. Gespecialiseerd in BIM-technologieën, bijna vanaf het begin onderdeel van LFA, trad in juni 2019 toe. In 2017 opgericht Lucas Freire Architecture.

Veysi Özkorkmaz

BIM-specialist Technisch architect

Afgestudeerd aan Izmir Institute of Technology, Turkije. Stage op stedenbouwkundige systemen, Turkije. Samenwerking met LFA sinds oktober 2021.

Hilal Aytekin

Architectonisch ontwerper Bouwvergunning

Master in duurzame architectuur van Politecnico di Torino, Italië. Stage in Utrecht, Nederland. Samenwerking met LFA sinds maart 2022.

Sena Sagiroglu

Architectonisch ontwerper Voorlopige studies

Afgestudeerd in Architectuur aan Shahid Bahonar en Engineering College in Shiraz, Iran. Heeft gewerkt in Dubai, gespecialiseerd in kantoor- en woonprojecten. Werkt sinds 2021 samen met LFA.

Misagh Hosseinzade

Architectonisch ontwerper
3D kunstenaar

Alexandre Garcia

Architect Lokale partner in Portugal

Volg ons op sociale netwerken!

PUBLICATIES

Uitgelicht op WONEN – ATV

Vriendschapsproject – Antwerpen, oktober 2020
Bekijk meer

Interview – Virtify

Brussels, July 2020
Bekijk meer

Publicatie op

Appartement Brussel Project – Brussel, maart 2020
Bekijk meer

Interview – PLATINUM WINNAAR VAN DE MUSE DESIGN AWARDS

Vriendschapsbootproject - New York City, juni 2019
Bekijk meer