Binnenhuisarchitect in Schaarbeek: interieur en meubelen

Wilt u uw interieur renoveren, inrichten of herinrichten? Doe een beroep op Lucas Freire Architecture, binnenhuisarchitect. Met verschillende particuliere en professionele renovatieprojecten op zijn palmares, neemt uw architect in Schaarbeek alle soorten renovatieprojecten voor zijn rekening, of het nu gaat om een privé-woning, een hotel, een kantoorruimte, een winkel of zelfs een restaurant.

Striktheid, uitmuntendheid en oplossingen op maat

Interieurontwerpbureau in de buurt van Brussel, Lucas Freire Architecture zorgt voor al uw renovatieprojecten, of het nu gaat om een ​​privérenovatie in de buurt van Elsene, een kantoorruimte, een hotel, een bedrijf of een restaurant. Binnenhuisarchitect in Schaarbeek, het bureau ontwerpt en richt zeer functionele en vooral esthetische binnenruimtes in, rekening houdend met uw noden, uw wensen en uw budget. Bent u op zoek naar een renovatiearchitect in de buurt van Anderlecht? Lucas Freire Architecture heeft verschillende interieurprojecten op zijn naam staan, met name in Vlaanderen, Wallonië en Brussel.
Afhankelijk van de vorm en structuur van de te renoveren ruimte, werkt uw binnenhuisarchitect aan het herdefiniëren van de indeling en indeling, zodat deze functioneler wordt en perfect aansluit bij uw levensstijl. Met een lange ervaring in projecten van verschillende aard, adviseren de creatieve teams van Lucas Freire Architecture u over de keuze van materialen, kleuren, verlichting, uitrusting, maar ook meubels, rekening houdend met uw stilistische voorkeuren. Meer weten over de expertise en knowhow van het bureau op het gebied van interieurdesign? Wilt u zeker zijn van het vermogen van het bedrijf om uw project uit te voeren? Bekijk de Lucas Freire Architecture-portfolio

Vertrouw uw renovatieproject toe aan een ervaren interieurontwerpbureau door contact op te nemen met Lucas Freire Architecture op 02 880 30 50.