Landschapsarchitect in Schaarbeek

Een architect nodig om een ​​woning te ontwerpen die aan uw wensen voldoet of om uw kantoor in te richten? Doe een beroep op uw architect in Schaarbeek om aan al uw wensen te voldoen.

Ontwerp en indeling van uw buitenruimtes op maat

Zoekt u een architect voor uw zwembad bij Brussel, een architect voor uw tuin bij Anderlecht of een architect voor uw terras bij Elsene? Multidisciplinair, Lucas Freire Architecture is gespecialiseerd in landschapsarchitectuur in Schaarbeek.

Het bedrijf heeft de vaardigheden en expertise die nodig zijn om het ontwerp en de indeling van uw buitenruimtes op maat te verzorgen, of het nu een zwembad, een tuin of een terras is.

Specialist in landschapsarchitectuur nabij Anderlecht, Lucas Freire Architecture heeft verschillende projecten op zijn naam staan ​​voor de aanleg van tuinen, terrassen en zwembaden in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Het bureau, wiens roeping het is om u tijdens uw project te begeleiden, mobiliseert de vaardigheden van zijn landschapsarchitecten in de buurt van Brussel om al het ongewone potentieel van uw buitenruimtes te onthullen.

Commercieel project in Brussel

Of het nu gaat om de opwaardering van een hotelcomplex, een restaurant of een café, uw hotelarchitect in Brussel ondersteunt u bij de bouw, inrichting en renovatie van hotels. Het helpt u inderdaad om de ontvangst van uw hotel te verbeteren, om uw binnenruimte in te richten om nieuwe klanten aan te trekken en om de werkomstandigheden van uw medewerkers te verbeteren om een ​​nieuwe ster voor uw etablissement te verkrijgen. Rekening houdend met uw budgettaire beperkingen, geeft uw architect u ook advies en ondersteuning op maat om de uit te voeren architecturale werken te definiëren, met name de optimalisatie van ruimte, licht, circulatie en andere functionele aspecten van uw hotel. Lucas Freire, eveneens specialist in ziekenhuisarchitectuur, helpt u bij het moderniseren van uw welzijnsvoorzieningen volgens uw behoeften. Zijn tussenkomst kan betrekking hebben op de organisatie van uw zorgruimtes om de genezingsperiode van patiënten te verkorten. Hiervoor combineert hij oordeelkundig materialen en architectonische vormen om werk uit te voeren dat aan uw eisen voldoet.

Schakel uw architect in voor kantoorinrichting en inrichting

Uw architect is ook betrokken bij het ontwerp en de inrichting van kantoren en bedrijfsruimten, zowel in Brussel, Vlaanderen als Wallonië. Uw Retail designer heeft de vaardigheden en expertise om u tijdens uw project te ondersteunen en praktisch advies te geven om een ​​kantoor te creëren dat esthetiek en functionaliteit combineert.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met Lucas Freire Architecture door te bellen naar 0485/ 93 01 79.