CHANGZHI CULTUREEL CENTRUM

Gepubliceerd door riahim1 op

CHANGZHI CULTUREEL CENTRUM

KREDIETEN & AUTEURSRECHT

Alle rechten voorbehouden aan CSCEC Shenzhen ®. Afbeeldingen van deze pagina’s mogen niet voor welk doel dan ook worden gebruikt. Daarom reproductie, wijziging, opslag in een ophaalsysteem of doorgifte, in welke vorm of op welke manier dan ook – elektronisch, mechanisch.

Locatie: Changzhi, provincie Shanxi, China

Type: Competitie

Programma: Residence

GFA: 100.000 m2

Datum: december 2013

Credits: CSCEC Shenzhen

Hoe de twee sites te verbinden? We gebruiken een rechte lijnkracht voor de implantatie van gebouwen, wat het gevoel geeft dat er maar één enkel object is.

Hoe de complexe geometrie van meerdere functionele gebouwen combineren met een eenvoudig, strak gevelontwerp? Een Box zou dat probleem oplossen.

De manier waarop het podium uit de grond oprijst, waardoor groene ruimtes ontstaan ​​die opgaan in de bestrating en het landschapsontwerp.