Location Kalmthout
Type commission
Program Residence
GFA 800 m2
Date December 2017
Status In Construction

To keep the old atmosphere of a 70's house without jeopardising the functionality and comfort of a modern house. This particular house had quite a low ceiling, so we decided to brake it above the entrance hall, creating a new atrium; and above the living room, creating a library on a mezzanine, where you can look over the whole living area and garden.
The window are now bigger, opening up to the garden, panoramically, as well as upstairs, where a new floor is created from an unused attic. A new suite with master bedroom and private bathroom.
The chosen materials are serene and respecting neutral colours, blending in with wood details.
UNDER CONSTRUCTION
VISUALISATIONS
PLANS OF THE NEW SITUATION
PLANS OF THE OLD SITUATION

MORE PROJECTS

Back to Top