CREDITS & COPYRIGHT
All rights reserved to CSCEC Shenzhen ®. No images of these pages may be used for any purpose. Therefore reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means – electronic, mechanical.



location Changzhi, Shanxi Province, China
type competition
Program Residence
area 100.000 m2
date December 2013
credits CSCEC Shenzhen

How to connect the two sites? We use a straight line force for the buildings implantation giving the sense that there is only one single object. 
How to combine complex geometry of multiple functional buildings with simple clean facade design? A Box would resolve that issue. 
The way that the podium lifts up from the ground, originating green spaces that blend in with the pavement and landscape design.

MORE PROJECTS

Back to Top