CREDITS & COPYRIGHT
All rights reserved to POLO. Architects ®. No images of these pages may be used for any purpose. Therefore reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means – electronic, mechanical.




location Leuven, Belgium
type competition
Program oncologic centre
area 12.000 m2
date April 2014
status -
credits POLO. Architects ®


For the extension of the development plan for the Health Sciences Campus of Leuven, this proposal for an Oncologic Center comes to find a balance between medical care and a human touch, providing the elders and sick with a proper and warm approach when it comes to their needs.

The use of natural material colours to bring a sense of nature inside as the functions work smoothly to ease everyone’s circulation and access.
The facade panels help giving privacy to the residents and they are strategically positioned to provide the best views from their windows, respecting everyone’s space as it lets natural light come in.

MORE PROJECTS

Back to Top