CREDITS & COPYRIGHT
All rights reserved to POLO. Architects ®. No images of these pages may be used for any purpose. Therefore reproduction, modification, storage in a retrieval system or retransmission, in any form or by any means – electronic, mechanical.



location Grote Markt, Antwerp, Belgium
type competition
Program cultural installation
area 12.730 m2
date April 2014
status 3rd Prize
credits POLO. Architects ®


In a new development for Bruges, outside of the historical center, New Bruges comes to life. A whole complex for a new neighbourhood.

Having the main building holding the offices for Proximus and for the Park-In  Hotel, it brings a business character to the area. With all the infrastructures ready to receive hundreds of people everyday, residential program has been added, with a second apartment building on the other side of the public square, as luxury penthouses on top of the main building.

The public square offers services of retail and restaurant to the users.
The complex holds 2 levels of parking. 

MORE PROJECTS

Back to Top